Το επικό ταξίδι δύο φίλων που παράτησαν δουλειές και σπίτια για να διασχίσουν 13 χώρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το επικό ταξίδι δύο φίλων που παράτησαν δουλειές και σπίτια για να διασχίσουν 13 χώρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί έχουν θελήσει να το πράξουν, λίγοι όμως είχαν την απαιτούμενη τόλμη και αποφασιστικότητα να μετουσιώσουν το όνειρο σε πραγματικότητα. Και πρόκειται πράγματι για όνειρο και μάλιστα το πλέον μεγαλεπήβολο, αν σκεφτεί κανείς ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων «φεύγει» από αυτή τη ζωή χωρίς να γνωρίσει τον... εδώ επίγειο κόσμο!

Αυτό έκαναν δύο φίλοι από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι Vadim Sahakian και Artia Moghbel, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και ξεκίνησαν ένα επικό road trip έξι μηνών σε 13 χώρες – από την Αλάσκα μέχρι τη Βολιβία, και από την Αφρική μέχρι την Ινδία, το Νεπάλ και τα Ιμαλάια – τις οποίες διέσχισαν με όλους τους δυνατούς τρόπους, δίχως όμως να χρησιμοποιήσουν ούτε μία φορά ούτε ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς (εξαιρουμένων των αεροπλάνων).

Ο καθένας ξόδεψε περί τα 20.000 δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων χρησιμοποιήθηκε για την αγορά παλιών μεταφορικών μέσων τα οποία εν συνεχεία μεταπωλούσαν (φορτηγάκια, μηχανές, ποδήλατα κ.ο.κ.).

Παρακολουθείστε το επικό ταξίδι τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ