Αυτό είναι το νέο επάγγελμα για γυναίκες στην Κίνα – Με 1200 ευρώ μηνιαίως βοηθούν τους άντρες να γίνουν δωρητές σπέρματος - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο επάγγελμα για γυναίκες στην Κίνα – Με 1200 ευρώ μηνιαίως βοηθούν τους άντρες να γίνουν δωρητές σπέρματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να μειώσουν την ανεργία σκέφτηκαν οι Κινέζοι, εφαρμόζοντας μια νέα μέθοδο στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος θα έχουν μια μικρή βοήθεια, αφού πλέον οι κλινικές προσλαμβάνουν γυναίκες για να βοηθούν χειρωνακτικά τους άντρες να εκσπερματώσουν.

Όπως φαίνεται τα περιοδικά πορνό και οι ταινίες που βοηθούσαν σε αυτή τη διαδικασία, αποτελούν ήδη παρελθόν στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με το newsbeast, ο μισθός των υπαλλήλων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος. Οι γυναίκες που αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά αμείβονται 1200 ευρώ μηνιαίως, ενώ το επάγγελμα αυτό θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων κινήσεων του χεριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ