Σοκ στις ΗΠΑ: 12χρονος έκανε ένοπλη ληστεία στην Ουάσινγκτον - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: 12χρονος έκανε ένοπλη ληστεία στην Ουάσινγκτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ μετά την είδηση ότι ένα 12χρονο αγόρι εισέβαλε σε καφετέρια την περασμένη εβδομάδα και πήρε με την απειλή όπλου χρήματα από το ταμείο.

Το παιδί καταγράφηκε στα βίντεο επιτήρησης του καταστήματος και φαίνεται να σημαδεύει με το όπλο την barista. Η κοπέλα έδωσε στο παιδί το βάζο με τα tips το οποίο ο 12χρονος άδειασε στο σακίδιο του και στη συνέχεια διέφυγε με ποδήλατο.

Χρησιμοποιώντας το βίντεο από τις κάμερες επιτήρησης, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει το νεαρό αγόρι, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με 2 κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, το αγόρι παραδέχτηκε στις δύο ληστείες μετά τη σύλληψή του, λέγοντας ότι δανείστηκε το όπλο από ένα 16χρονο αγόρι που γνώρισε από την εκκλησία.

Μετά τις ληστείες, ο 12χρονος επέστρεψε το όπλο στον 16χρονο μαζί με ένα μέρος των χρημάτων που είχαν κλαπεί, ενώ συνελήφθη και ο 16χρονος για οπλοκατοχή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ