Άδωνις σε δημοσιογράφους: Είστε σαν τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια - iefimerida.gr

Άδωνις σε δημοσιογράφους: Είστε σαν τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα ράντζα στη ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού είναι μόνιμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας παίξει το παιχνίδι του, εγώ δε θέλω», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα για την επανεμφάνιση των ράντζων στους διαδρόμους των νοσοκομείων.

«Είστε σαν τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια», είπε ο κ. Γεωργιάδης καλώντας τους δημοσιογράφους να έρθουν στον πραγματικό κόσμο και να δουν τα πράγματα όπως είναι. «Υπάρχει ανάγκη για ιατρική και φαρμακευτική στήριξη και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε», σημείωσε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», στην ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού οι ασθενείς φιλοξενούνταν σε ράντζα κι αυτό γιατί το τμήμα διαθέτει μόνο 20 κρεβάτια, την ώρα που στην κλινική απευθύνθηκαν 46 ασθενείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ