Προκαλεί ξανά ο Κασιδιάρης: Ζητά επανίδρυση χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό εξοπλισμό - iefimerida.gr

Προκαλεί ξανά ο Κασιδιάρης: Ζητά επανίδρυση χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό εξοπλισμό

kasidiaris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Φθιώτιδα βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για να τιμήσει τους πεσόντες στη μάχη των Θερμοπυλών και δεν έχασε την ευκαιρία να προτείνει μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που θα συζητηθούν.

Ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, την οποία αποκαλεί «τερατούπολη», πρότεινε την επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και τη χορήγηση στρατιωτικού εξοπλισμού, ενώ χαρακτήρισε τους Ρομά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την περιοχή μαζί με τους παράνομους μετανάστες.

Για τους Ρομά ειδικότερα ανέφερε ότι ο νόμος του επιβάλλει να τους αποκαλεί με αυτό τον όρο, καθώς αν αποκαλούσε διαφορετικά θα είχε πάλι δικαστήριο.

Εκανε μάλιστα και μια δική του πρόβλεψη τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξει κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ