Να περάσει ο επόμενος: Η Εθνική διέσυρε 84 - 61 την Τουρκία και πάει φουλ για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ - iefimerida.gr

Να περάσει ο επόμενος: Η Εθνική διέσυρε 84 - 61 την Τουρκία και πάει φουλ για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ

Να περάσει ο επόμενος: Η Εθνική διέσυρε 84 - 61 την Τουρκία και πάει φουλ για με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φύσει και θέσει αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ήταν εκτός γηπέδου εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί, ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε με πυρετό, η Τουρκία έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, η Εθνική Ελλάδος κέρδισε με άνεση και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατέυθυνση.

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και είχαν απίστευτα ποσοστά ευστοχίας στα σουτ και κάπως έτσι το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

Οι διεθνείς μας κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Σπανούλη, ο Μπουρούσης ήταν συγκλονιστικός έχοντας ως αρωγούς τους Σλούκα και Περπέρογλου με αποτέλεσμα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι προσπάθησαν, αλλά η φετινή τους ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές, ο «πολύς» Χέντο Τούρκογλου ήταν εντελώς απών και μοιραία ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το τελικό 84 – 61 αντικατοπτρίζει πλήρως της διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ