Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης με φόντο τη ΔΕΘ: «Είστε θλιβεροί» λέει ο Κεδίκογλου - iefimerida.gr

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης με φόντο τη ΔΕΘ: «Είστε θλιβεροί» λέει ο Κεδίκογλου

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης με φόντο τη ΔΕΘ: «Είστε θλιβεροί» λέει ο Κεδίκογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σκληρό ύφος απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «θλιβερή».

Ο Σίμος Κεδίκγολου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εiναι εξαιρετικά θλιβερό να διαπιστώνει κανείς ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αρθρώσει σοβαρό και στοιχειοθετημένο λόγο, ακόμα κι όταν πρέπει να απαντήσει σε συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, όπως αυτή στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.

Αυτό, όμως, που διάχυτα αναδύεται από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχουν ποντάρει τα πάντα στην καταστροφή της χώρας.

Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει και πάλι».

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «πάλι καλά για τον πρωθυπουργό που υπάρχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που συμφωνεί μαζί του και βλέπει σημάδια ανάκαμψης μέσα στα συντρίμμια που αφήνει το μνημόνιο».

Η πραγματικότητα, όμως, της πλειοψηφίας της κοινωνίας, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με τους μνημονιακούς παραδείσους στους οποίους αυτοί και μόνο ζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ