H αμερικανική πρεσβεία παρεμβαίνει για το θέμα του παρεμπορίου - iefimerida.gr

H αμερικανική πρεσβεία παρεμβαίνει για το θέμα του παρεμπορίου

H αμερικανική πρεσβεία παρεμβαίνει για το θέμα του παρεμπορίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση στην κυβέρνηση για το θέμα του παρεμπορίου θα κάνει η αμερικανική πρεσβεία κατά δήλωση της οικονομικής και εμπορικής ακολούθου των ΗΠΑ στην Ελλάδα Έμιλι Σούμπερτ.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως πολιτική εκπρόσωπος εταιρειών αμερικανικών συμφερόντων, μεταξύ άλλων θα ζητήσει αναθεώρηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου, έτσι ώστε η αντιμετώπιση του φαινομένου από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές να είναι πιο αποτελεσματική.

Στην ανάγκη αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου συμφώνησαν και οι εκπρόσωποι του ΕΕΘ - παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής, Χρήστος Νικολόπουλος και ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΕΘ Κώστας Ποσειδώνος - εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους για τη δέσμευση της αμερικανίδας εμπορικής ακολούθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ