«Τον σκότωσε η παπαδιά» δηλώνει μέσα από το κελί του ο εραστής της 43χρονης για το έγκλημα πάθους στην Ηλεία - iefimerida.gr

«Τον σκότωσε η παπαδιά» δηλώνει μέσα από το κελί του ο εραστής της 43χρονης για το έγκλημα πάθους στην Ηλεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά», υποστηρίζει τώρα ο εραστής της 43χρονης συζύγου του άτυχου ιερέα, Αθανάσιου Αυγερόπουλου. Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος αλλάζει και πάλι την κατάθεσή του και δηλώνει θύμα της παπαδιάς, λέγοντας ότι είχαν σχέση και πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον ιερέα, αλλά η 43χρονη σύζυγός του.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει την ποινή του, λέει: «Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά. Η παπαδιά τον σκότωσε. Τον έφαγε για τα λεφτά».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η παπαδιά-πριν την εγκληματική πράξη-, είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστούς της πως ήταν αποφασισμένη να βγάλει από τη μέση τον άντρα της καθώς τη χτυπούσε και επειδή είχε σκοπό να του «φάει» τη σύνταξη και την περιουσία.

«Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι λόγοι που την έσπρωξαν στο έγκλμα. Μου είπε πως αν έπαιρνα πάνω μου όλες τις κατηγορίες, θα μου έδινε 20.000 ευρώ και θα φρόντιζε να με βγάλει γρήγορα από τη φυλακή. Θόλωσα, την πίστεψα, και έκανα λάθος να δηλώσω ένοχος, ενώ ήμουν αθώος. Δε γνώριζα τις συνέπειες του νόμου και έπεσα στην παγίδα», καταλήγει ο δράστης..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ