Kατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών από τους σχολικούς φύλακες - Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Kατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών από τους σχολικούς φύλακες - Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από νωρίς το πρωί άρχισαν οι κινητοποιήσεις από το χώρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αφού ήδη από τις 8 σχολικοί φύλακες κάνουν κατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών. Εντωμεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΤΑ) αναφέρει:

«Η κυβέρνηση με τον τρόπο της στασιμότητας και της απραξίας ροκανίζει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας, με το πέρας του οποίου οι συνάδελφοι αντικρίζουν την έξοδο με δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των ιδίων και των οικογενειών τους. Με δεδομένο πως καμία ενέργεια για την αποκατάσταση των σχολικών φυλάκων και τη μετακίνησή τους στο πλαίσιο της δήθεν κινητικότητας δεν έχει γίνει και δεδομένου ότι δεν έγινε επίσης αποδεκτή η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την ασφαλιστική αναγνώριση της πενταετούς εργασιακής εμπειρίας, σε συνδυασμό με τις διαρροές περί αποκατάστασης των δημοτικών αστυνομικών, με ταυτόχρονο υποβιβασμό των συναδέλφων από Π.Ε. και Τ.Ε. σε Δ.Ε. κατηγορία και με ηλικιακά κριτήρια, γίνεται εμφανές πως μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι οι απολύσεις και η μείωση του μισθολογικού κόστους»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ