Daily Mail: Οι ελληνικές αρχές κρύβουν τα πραγματικά στατιστικά των βιασμών, γιατί φοβούνται για τον τουρισμό - iefimerida.gr

Daily Mail: Οι ελληνικές αρχές κρύβουν τα πραγματικά στατιστικά των βιασμών, γιατί φοβούνται για τον τουρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία με αφορμή τον βιασμό μιας 13χρονης από την Σκωτία από έναν 18χρονο Αλβανό στην Κέρκυρα, αναφέρει πως οι ελληνικές Αρχές κρύβουν τα στατιστικά για τους βιασμούς, γιατί φοβούνται για την εικόνα του τουρισμούτους».

Σε άρθρο της με τίτλο «έφηβη βιάστηκε σε ελληνικό νησί», η Daily Mail αναφέρει πως μια 13χρονη από την Σκωτία στην Κέρκυρα, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 18χρονο Αλβανό ο οποίος την παρέσυρε σε μια απομονωμένη περιοχή. Εν τέλει, ο Αλβανός συνελήφθη και η οικογένεια της ανήλικης επέστρεψε στην Σκωτία.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως μέσα σε τρεις μήνες έχουν αναφερθεί πέντε περιστατικά βιασμών στην Κέρκυρα σύμφωνα με στοιχεία του Foreign Office, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει πως «υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια στην Κέρκυρα και άλλα ελληνικά νησιά, τα οποία είναι προορισμός για αρκετούς Βρετανούς κάθε χρόνο».

Τέλος, η Daily Mail καταγγέλλει πως υπάρχουν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες «οι αρχές κρύβουν τα πραγματικά στατιστικά των βιασμών, επειδή φοβούνται για τον τουρισμό στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ