Πιλότος της British Airways εκμεταλλευόταν τη θέση του για να κακοποιεί σεξουαλικά παιδιά από την Αφρική [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιλότος της British Airways εκμεταλλευόταν τη θέση του για να κακοποιεί σεξουαλικά παιδιά από την Αφρική [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιλότος της British Airways εκμεταλλευόταν τη θέση του και κακοποιούσε δεκάδες ευάλωτα παιδιά από την Αφρική, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Daily Mail. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 54χρονος Σάιμον Γουντ μόνο φιλανθρωπικό έργο για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας δεν προσέφερε σε ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνταν σε ορφανοτροφεία, σε διάφορες αφρικανικές χώρες. Ντυμένος με την επιβλητική στολή του πιλότου, ο Γουντ αποπλανούσε κοριτσάκια σε ημερήσιες εκδρομές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπου και ασελγούσε σεξουαλικά σε βάρος τους. Τώρα η βρετανική αεροπορική εταιρεία αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη με ένα “τσουνάμι” μηνύσεων που θα κατατεθούν από τα θύματά του. "... Ο κύριος Γούντ είναι ένα διεφθαρμένο άτομο που χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του για να μετακινείται σε πολλά μέρη του κόσμου και να διαπράττει σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών", σημειώνει σχετικά η διωκτική αρχή.

Οι αστυνομικές αρχές της Κένυα, έχουν πιστοποιήσει τουλάχιστον 15 περιπτώσεις κακοποίησης, εις βάρος κοριτσιών ηλικίας από 5 έως 10 ετών ενώ εικάζεται πως τα θύματα είναι εκατοντάδες.

Κατά τη διάρκεια της 16χρονης καριέρας του στην British, ο 54χρονος επέλεγε προορισμούς στην ανατολική Αφρική ενώ είχε πλούσιο “φιλανθρωπικό” έργο. Ο πιλότος, ερχόταν σε επαφή με ορφανοτροφεία προκειμένου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να προσφέρει εθελοντικά πολύτιμο έργο.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ