Νέο τρομοκρατικό χτύπημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο - Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ - iefimerida.gr

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο - Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα αναμένεται τον Σεπτέμβριο - Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛΑΣ, αναμένοντας ένα νέο αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αξιοποιώντας πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική έχει αυξήσει την φρούρηση σε 1.000 πολιτικούς και αστυνομικούς στόχους.

ΟΙ Σεπτέμβρης ήταν ανέκαθεν μήνας αύξησης της τρομοκρατικής δράσης, ωστόσο αυτή τη φορά συμπίπτει με την επάνοδο της τρόικας και τη γενικότερη κοινωνική αναταραχή λόγω των μέτρων.

Αξιόπιστες πληροφορίες που προέρχονται τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες, όσο και από υποκλοπή συνομιλιών συγκεκριμένων ατόμων, κάνουν λόγο για αναβαθμισμένο τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο θα αφορά πρόσωπα ή και εγκαταστάσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει συνδυαστικό χτύπημα.

Η αντιτρομοκρατική αναφέρει ότι ήδη παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα στους κόλπους των τρομοκρατικών οργανώσεων και στο γεγονός αυτό συνέβαλαν και οι ληστείες σε Βελεστίνο και Μέθανα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ