Μέθυσε και βγήκε από τα ρούχα του αστυνομικός στα Χανιά – Συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε γυμνός - iefimerida.gr

Μέθυσε και βγήκε από τα ρούχα του αστυνομικός στα Χανιά – Συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε γυμνός

Μέθυσε και βγήκε από τα ρούχα του αστυνομικός στα Χανιά – Συνελήφθη γιατί κυκλοφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν αποφάσισε να κατεβάσει τα παντελόνια του, άκουσε τους συναδέλφους του να του φωνάζουν... ψηλά τα χέρια. Με χειροπέδες βρέθηκε ένας αστυνομικός στα Χανιά, ο οποίος περιφερόταν γυμνός και μεθυσμένος στην πλατεία της πόλης.

Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με το εσώρουχό του στο κέντρο των Χανίων, βρίζοντας και προκαλώντας. Οταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για συνάδελφό τους, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η ΕΛΑΣ αποφάσισε να τον θέσει σε διαθεσιμότητα και για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα και όλα δείχνουν ότι το αλκοόλ είναι η μοναδική αιτία για τη συμπεριφορά του.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ