Ο Βενιζέλος τους μαζεύει όλους σιγά-σιγά: Σημίτης, Παπανδρέου, Ράπανος, Γιαννίτσης και άλλοι πολλοί στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος τους μαζεύει όλους σιγά-σιγά: Σημίτης, Παπανδρέου, Ράπανος, Γιαννίτσης και άλλοι πολλοί στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποίηση επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη από την παρουσία στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτεμβρίου του Τάσου Γιαννίτση και του Βασίλη Ράπανου, μετά την φημολογία πως βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Φώτη Κουβέλη για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, θα παραστούν ο κ. Ράπανος και κ. Τάσος Γιαννίτσης, αμφότεροι στελέχη του λεγόμενου «εκσυγχρονιστικού μπλοκ». Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ικανοποιημένο από την παρουσία τους, καθώς τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο πολιτικοί είχαν επαφές με την ΔΗΜΑΡ για την δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού πόλου και είχαν αποστασιοποιηθεί από την Χαριλαόυ Τρικούπη.

Παράλληλα, μια άλλη ομιλία που αξίζει να σημειωθεί, είναι αυτή του Νίκου Μπίστη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε «παγώσει» τις σχέσεις του με την ΔΗΜΑΡ λόγω της αποχώρησης της από την κυβέρνηση με αφορμή το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως την «μοναδική φωνή της λογικής» στην Κεντροαριστερά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ