Διαφήμιση της NIVEA αποσύρθηκε εξαιτίας υπερβολικού φωτοσόπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαφήμιση της NIVEA αποσύρθηκε εξαιτίας υπερβολικού φωτοσόπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία απαγορεύτηκε διαφήμιση της Nivea από την Αρχή ASA εξαιτίας υπερβολικών διορθώσεων στην εικόνα που είχαν σαν αποτέλεσμα να παραπλανούν.

Η Cindy Joseph το μανεκέν που παίζει στη διαφήμιση- ξεκίνησε την καρριέρα της στα 49 της χρόνια. Σήμερα είναι 62 και φιλοξενείται σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών. Διατηρεί τα μαλλιά της γκρίζα αλλά είναι όμορφη με ολόλευκα δόντια και έχει γίνει η ηγερία των 60χρονων ανά τον κόσμο.

Αυτήν επέλεξε το γερμανικό γκρουπ Nivea για να διαφημίσει ένα προϊόν που ξεπερνάει όλα τα όρια για να γκρεμίσει τις ρυτίδες.

Η Ανεξάρτητη Αρχή ASA απαγόρευσε τη διαφήμιση με το επιχείρημα ότι το μοντέλο που βρίσκεται στο κέντρο «έχει υποστεί υπερβολικές διορθώσεις και επειδή αυτό δεν μπορεί να συμβεί με μια κρέμα εκτιμούμε ότι η διαφήμιση είναι παραπλανητική».

Το μοντέλο στην πραγματική της ζωή είναι η κυρία δεξιά στην εικόνα:

Το μοντέλο με κάποιο φωτοσόπ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ