Υπουργείο Εσωτερικών: Ούτε ένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών - iefimerida.gr

Υπουργείο Εσωτερικών: Ούτε ένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Υπουργείο Εσωτερικών: Ούτε ένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιπλέον 30 εκατ. ευρώ από δύο υπουργεία θα εξασφαλιστούν οι θέσεις για όλες τις αιτήσεις που κάλυπταν τα κριτήρια για την ένταξη στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών για την επίλυση του ζητήματος, επισημαίνοντας πως δεν θα μείνει εκτός κανένα παιδί.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ποτέ άλλοτε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενοι πόροι προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και κάλυπταν τα κριτήρια», αναφέρει η ανακοίνωση που επισημαίνει πως το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης συνέβαλε με επιπλέον 15 εκατ. ευρώ, ενώ το ίδιο πρόσθετο ποσό εξασφάλισε και το υπουργείο Εργασίας.

«Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παιδιών που πληρούσαν τα κριτήρια και κανένα παιδί δεν θα μείνει έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ