Διεθνώς ρεζίλι: Οδηγός Κτελ στα Χανιά λέει σε μητέρα από τη Ρωσία πως μόνο τα ελληνόπουλα δικαιούνται δωρεάν επιβίβαση - iefimerida.gr

Διεθνώς ρεζίλι: Οδηγός Κτελ στα Χανιά λέει σε μητέρα από τη Ρωσία πως μόνο τα ελληνόπουλα δικαιούνται δωρεάν επιβίβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ντροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Χανιά, όταν ο οδηγός του λεωφορείου χρέωσε σε μια Ρωσίδα μητέρα δυο επιπλέον εισιτήρια για τα παιδιά της που δικαιούνταν δωρεάν μεταφορά, επειδή όπως είπε τέτοια εισιτήρια δικαιούνται μόνο τα ελληνόπουλα.

Όπως αναφέρει το flashnews, μια οικογένεια από τη Ρωσία επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ από τις Καλύβες με προορισμό τα Χανιά.Ο πατέρας με τα δύο παιδιά προχώρησαν για να καθίσουν και η μητέρα έμεινε πίσω για να πληρώσει στον οδηγό τα εισιτήρια.

Όταν ο οδηγός της έδωσε τα ρέστα εκείνη προβληματίστηκε και ρώτησε σε σπαστά Αγγλικά αν τα παιδιά δικαιούνταν να μην πληρώσουν εισιτήριο. Τότε εκείνος της είπε με ιδιαίτερα επιτακτικό ύφος να κάτσει κάτω αναφέροντας ότι πρέπει να πληρώσει τέσσερα εισιτήρια.

Η γυναίκα, επανήλθε προσπαθώντας να ρωτήσει, μέχρι ποια ηλικία τα παιδιά επιβιβάζονται χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο κι ο οδηγός απάντησε με επιθετικό ύφος "μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα ελληνάκια όχι για τα τουριστάκια".

Η Ρωσίδα δεν αντελήφθη την απάντηση και προχώρησε στη θέση της, αλλά ο διάλογος συνεχίστηκε με την επιβάτη, που ζήτησε να μάθει γιατί δεν ισχύει η έκπτωση για τους τουρίστες, για να εισπράξει ως απάντηση το ότι "να πας να ρωτήσεις τον Πρωθυπουργό. Ο νόμος είναι ελληνικός και ισχύει για τα Ελληνάκια"

Την Δευτέρα έγινε καταγγελία στα ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, εκ μέρους των οποίων ο προϊστάμενος προσωπικού κ.Παπουτσάκης διαβεβαίωσε ότι "δεν ισχύει καμία διαφοροποίηση, ο κατάλογος είναι κοινός για όλους, μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, από 6 και πάνω πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο", ενώ υποστήριξε ότι τον Μάρτιο έγιναν σεμινάρια στους οδηγούς τόσο για τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν, συμπεριλαμβανομένου και κανόνων συμπεριφοράς, απέναντι στους επιβάτες όσο και μαθήματα αγγλικών για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ