Σαμαράς σε Παπούλια: Είμαστε πόλος σταθερότητας- Ο περίγυρός μας φλέγεται - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Παπούλια: Είμαστε πόλος σταθερότητας- Ο περίγυρός μας φλέγεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τη συνάντηση του με τον Μπαράκ Ομπάμα ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αναφέροντας του παράλληλα πως η Ελλάδα έχει αναβαθμισμένο γεωπολιτικό και οικονομικό ρόλο σε σχέση με έναν χρόνο πριν.

Ο κ. Σαμαράς, στη συνάντηση που είχε με τον κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε πως η Ελλάδα πλέον έχει διαμορφωθεί σε έναν πόλο σταθερότητας σε σχέση με έναν χρόνο πριν, «όταν όλος ο περίγυρος μας ήταν σταθερός, ενώ εμείς ήμασταν η πηγή αστάθειας για όλη την Ευρώπη», μεταδίδει το Mega.

Η πεποίθηση του πως η Ελλάδα είναι πλέον «προπύργιο σταθερότητας», εκφράζεται σε δύο επίπεδα υποστήριξε ο κ. Σαμαρας, καθώς η Ελλάδα έχει πλέον αναβαθμισμένη οικονομική και γεωπολιτική θέση, σε μια περιοχή η οποία «φλέγεται», κάτι που όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός εξέφρασε και στον Μπαράκ Ομπάμα κατά την συνάντηση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ