Σάλος με τον σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν: Εχει εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες - iefimerida.gr

Σάλος με τον σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν: Εχει εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες

Σάλος με τον σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν: Εχει εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν Κλοέ, σύζυγος του πρώην μπασκετμπολίστα Λαμάρ Οντόμ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει εξαφανιστεί εδώ και 72 ώρες.

Οι πρώτες πληροφορίες του TMZ αναφέρουν ότι ο Οντόμ δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 3 μέρες και η οικογένεια Καρντάσιαν φοβάται ότι η μυστηριώδης αυτή εξαφάνιση σχετίζεται με τα μπλεξίματα που έχει ο μπασκετμπολίστας με ναρκωτικά.

Mάλιστα οι φήμες λένε ότι ο Οντόμ έφυγε από το σπίτι μετά από μεγάλο καυγά με την Κλοέ Καρντάσιαν, όταν η τελευταία ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του με τα ναρκωτικά.

Προς το παρόν η σύζυγος του δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο, εκτός από τον εξαφανισμένο σύζυγο, η Κλοέ έχει να αντιμετωπίσει και τα αμέτρητα δημοσιεύματα και αγανακτισμένη από όσα ακούγονται για την περιπέτεια αυτή έγραψε στο Twitter: «Είναι πολύ δύσκολο να κάθομαι να ακούω όλα όσα λέγονται για την οικογένεια μου. Να πάτε να γ.....ε και ντροπή σας.»

Σάλος με τον σύζυγο της Κλοέ Καρντάσιαν: Εχει εξαφανιστεί εδώ και 3 ημέρες | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ