Οργίασε πάλι η Lady Gaga – Ξεκίνησε ως καλόγρια και έμεινε σχεδόν γυμνή στο τέλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Οργίασε πάλι η Lady Gaga – Ξεκίνησε ως καλόγρια και έμεινε σχεδόν γυμνή στο τέλος [εικόνες]

Οργίασε πάλι η Lady Gaga – Ξεκίνησε ως καλόγρια και έμεινε σχεδόν γυμνή στο τέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάιλι Σάιρους έκανε ότι μπορούσε για να της κλέψει στη δόξα. Και εν μέρει τα κατάφερε, αφού οι περισσότεροι συζητούν για το δικό της ξεσάλωμα στα βραβεία του MTV. Οχι βέβαια πως η Lady Gaga ήταν... καλό κορίτσι. Η σταρ οργίασε πάλι επί σκηνής, όπου στο τέλος έμεινε σχεδόν γυμνή.

Η Lady Gaga άνοιξε το σόου ντυμένη ως καλόγρια, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά δεν έμεινε για πολύ ώρα στην ενάρετη πλευρά. Αλλαξε περούκες, ρούχα, ακόμη και μακιγιάζ επί σκηνής, για να καταλήξει στο τέλος με ένα άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι σε στυλ θεάς Αφροδίτης, με δύο κοχύλια και ένα λουλούδι να κρύβουν τα... επίμαχα σημεία.

Βέβαια είχε φροντίσει να τραβήξει τα βλέμματα πριν καν ανέβει στη σκηνή, αφού εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μαύρο φόρεμα και σε στυλ που παρέπεμπε ευθέως στην Μορτίσια Ανταμς, τη μητέρα της περίφημης «μαύρης» οικογένειας του κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ