Βεντέτα Ρουμάνων «παπατζήδων» στη Λαμία με ξυλοδαρμούς και απαγωγή - iefimerida.gr

Βεντέτα Ρουμάνων «παπατζήδων» στη Λαμία με ξυλοδαρμούς και απαγωγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εμφύλιος» ξέσπασε στη Λαμία, όταν μια 4μελης σπείρα Ρουμάνων ξυλοκόπησε πέντε ομοεθνείς τους οι οποίοι εξαπατούσαν τουρίστες με το γνωστό παιχνίδι του «παπά» και απήγαγαν τον επικεφαλής τους ζητώντας λύτρα 1.000 ευρώ.

Οι πέντε Ρουμάνοι, είχαν στήσει «μαγαζί» σε χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων ξένων χωρών το οποίο μετέφερε κυρίως ομοεθνείς τους και τους εξαπατούσαν συστηματικά παίζοντας το παιχνίδι «παπάς» έναντι χρηματικού ποσού.

Η ΕΛ.ΑΣ τους συνέλαβε, ωστόσο πριν από την σύλληψη τους οι «παπατζήδες» έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού, καθώς όπως αναφέρει το lamiareport, λίγες ώρες πριν την επέμβαση της Αστυνομίας, 4 ομοεθνείς τους με τους οποίους προφανώς είχαν διαφορές, τους επιτέθηκε με λοστούς και τους ξυλοκόπησε άγρια. Στη συνέχεια, απήγαγαν τον 45χρονο επικεφαλής τους υπό την απειλή όπλου και ζήτησαν από τους «παπατζήδες» 1.000 προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Οι ομοεθνείς τους απάντησαν ότι δεν είχαν το ποσό και λίγη ώρα αργότερα ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος στην εθνική οδό, όπου τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίσθηκε και ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς του και η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τους πέντε Ρουμάνους «παπατζήδες» και τον έναν από τους 4 ομοεθνείς τους που τους επιτέθηκαν.

Οι έξι συλληφθέντες, πλην του 44χρονου Ρουμάνου που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν τη Δευτέρα ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ