Γι' αυτές τις γυναίκες ο οργασμός έχει καταντήσει πραγματικός, καθημερινός, ζωντανός εφιάλτης [ντοκιμαντέρ] - iefimerida.gr

Γι' αυτές τις γυναίκες ο οργασμός έχει καταντήσει πραγματικός, καθημερινός, ζωντανός εφιάλτης [ντοκιμαντέρ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαινόταν να είστε γυναίκα και να έχετε εκατό οργασμούς την ημέρα; Να βρίσκεστε συνέχεια και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου σε καθεστώς σεξουαλικής διέγερσης; Να φτάνετε σε κορύφωση κάθε τρία λεπτά; Να μην μπορείτε να οδηγήσετε, να βάλετε πλυντήριο ή να εκπληρώσετε ακόμη και την πιο απλή δραστηριότητα, γιατί η παραμικρή λακκούβα ή ακόμη και η πιο μικρή δόνηση του πλυντηρίου σας αναστατώνει σε βαθμό που δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας; Σε βαθμό ώστε να χάνετε κάθε έννοια του αυτοκαθορισμού και της ελεύθερης βούλησης; Να τρέχετε σε γιατρούς, ψυχολόγους, ιερείς και εξομολογητές σε αναζήτηση της πολυπόθητης ηρεμίας;

Σας ακούγεται ιδανικό; Πιστεύετε πως οι εν λόγω γυναίκες θα έπρεπε να αισθάνονται μάλλον τυχερές; Θεωρείτε πως οι άνδρες τους θα πρέπει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας; Διότι, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, βρίσκεστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα του σπάνιου, αλλά εξαιρετικά βασανιστικού συνδρόμου μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης.

Παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμη για την επιστημονική κοινότητα το αν η αιτία είναι ορμονική ή νευρολογική...

Παρακολουθείστε το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί και μάθετε τι σημαίνει να χάνεις τη σεξουαλικότητά σου λόγω οργανικής σεξουαλικής υπερδραστηριότητας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ