H Finos Film απέκτησε δικό της κανάλι στο Youtube και προσφέρει όλον τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο - iefimerida.gr

H Finos Film απέκτησε δικό της κανάλι στο Youtube και προσφέρει όλον τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κινηματογραφική εταιρία που συνδέθηκε με την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου, η Finos Film απέκτησε το δικό της επίσημο κανάλι στο Youtube, με την επωνυμία Finos Film Channel.

Δίνει έτσι την ευκαιρία στο κοινό να δει ολόκληρες τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες- με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου- μόνο με ένα κλικ!

Πρωταγωνιστές, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου, Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Τζένη Καρέζη, η Γεωργία Βασιλειάδου, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Θανάσης Βέγγος και ο Δημήτρης Χορν παρελαύνουν στις «χρυσές» ταινίες της εταιρίας χάρη στην υπηρεσία του You Tube.

Δείτε το επίσημο κανάλι στο http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ