Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάποιος μου έριξε κάτι στο ποτό - Το επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάποιος μου έριξε κάτι στο ποτό - Το επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη περιπέτεια που είχε περάσει όταν ήταν 19 χρονών περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ολα έγιναν σε ένα παραλιακό κλαμπ και όπως δηλώνει η ηθοποιός το μόνο που θυμάται είναι το ποτό της και στη συνέχεια το ξύπνημα στο... νοσοκομείο.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ η Ντορέττα Παπαδημητρίου θυμήθηκε και περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν αρκετά χρόνια. Οπως υποστηρίζει η ηθοποιός είχε βγει να διασκεδάσει με τους φίλους της όταν κάποιος της έριξε, προφανώς, κάτι στο ποτό. Το επόμενο που θυμάται, όπως τονίζει, είναι να ξυπνάει στο Ασκληπιείο της Βούλας με ενέσεις καφεΐνης στα χέρια.

«Ρωτώντας, έμαθα ότι ένας υπάλληλος του μαγαζιού με βρήκε να περιφέρομαι στο πάρκινγκ και να κατευθύνομαι προς κάτι γλάστρες με κάκτους. Αντιλαμβανόμενος ότι δεν είμαι καλά, πήρε την πρωτοβουλία να με πάει στο νοσοκομείο. », προσθέτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφερόμενη στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Οταν άρχισα να συνέρχομαι, ζήτησα από έναν νοσοκόμο να με γυρίσει στο σπίτι μου με το μηχανάκι του. Επειδή δεν ήξερα που είναι η τσάντα με το πορτοφόλι μου και τα κλειδιά μου, φώναξα κλειδαρά για να μπω στο σπίτι, μια και οι γονείς μου έλειπαν σε διακοπές», καταλήγει η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ