Εμπλοκή Ελληνα στρατιώτη στην υπόθεση με το σκάφος- οπλοστάσιο στη Χίο - iefimerida.gr

Εμπλοκή Ελληνα στρατιώτη στην υπόθεση με το σκάφος- οπλοστάσιο στη Χίο

Εμπλοκή Ελληνα στρατιώτη την υπόθεση με το σκάφος- οπλοστάσιο στη Χίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο προχωρούν οι έρευνες για την υπόθεση με το σκάφος- οπλοστάσιο, τόσο ανακαλύπτουν νέους εμπλεκόμενους οι αρχές. Ηδη είναι στα χέρια τους και ένας Ελληνας στρατιώτης στον οποίο αποδίδεται βοηθητικός ρόλος στην ιστορία στην οποία έχει ήδη αποκαλυφθεί συμμετοχή στελεχών τρομοκρατικής οργάνωσης από την Τουρκία.

Ο 21χρονοςσυνελήφθη στην Καρδίτσα, όπου υπηρετεί τη θητεία του, από στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ένταλμα του ανακριτή Χίου καθώς από τις έρευνες προκύπτει πως είχε συμμετοχή στην υπόθεση με το φουσκωτό με βαρύ οπλισμό, το οποίο είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών.

Σύμφωνα με το Mega, τον 21χρονο κατονόμασε στη δικογραφία ένας άλλος εμπλεκόμενος, ως το άτομο που τον έφερε σε επαφή με τους Κούρδους οι οποίοι συμμετείχαν στη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ