Τραγικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη- Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου και σκότωσε έναν άνδρα - iefimerida.gr

Τραγικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη- Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου και σκότωσε έναν άνδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό άλλων τριών, ανάμεσα τους και δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στη στάση του λεωφορείου, ισοπεδώνοντας την στην κυριολεξία. Από την σύγκρουση, τη ζωή του έχασε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ενώ τραυματίσθηκαν ελαφρά άλλα 4 άτομα ανάμεσα τους και δύο παιδιά, αναφέρει το seleo.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, βρίσκεται στο Αστυνομικό τμήμα Ωραιόκαστρου, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως κάποιο άλλο αυτοκίνητο έκανε παράνομη αναστροφή με αποτέλεσμα ο οδηγός να στρίψει δεξιά για να τον αποφύγει, να συρθεί στον τοίχο και εν τέλει να προσκρούσει στη στάση του λεωφορείου.

Φωτογραφίες: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ