Συντετριμμένος ο Πιστόριους στο δικαστήριο - Στις 3 Μαρτίου στο εδώλιο με την κατηγορία της δολοφονίας εκ προμελέτης - iefimerida.gr

Συντετριμμένος ο Πιστόριους στο δικαστήριο - Στις 3 Μαρτίου στο εδώλιο με την κατηγορία της δολοφονίας εκ προμελέτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19 Αυγούστου η Ρίβα Στίνκαμπ θα γιόρταζε τα 30ά της γενέθλια. Ο Οσκαρ Πιστόριους της στέρησε τη ζωή και σήμερα Δευτέρα εμφανίστηκε συντετριμμένος στο δικαστήριο. Προσευχήθηκε και στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια άκουσε να του απαγγέλλεται η κατηγορία της δολοφονίας.

Η δίκη του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 20 Μαρτίου 2014, ανακοίνωσε σήμερα ο εισαγγελέας στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης. Η ατηγορία είναι για φόνο εκ προμελέτης. Aν καταδικαστεί για φόνο εκ προμελέτης, αντιμετωπίζει ισόβια ποινή κάθειρξης.

26χρονος Πιστόριους εμφανίσθηκε στο δικαστήριο μαζί με την αδελφή του Εμέ και τον αδελφό του Καρλ, με τους οποίους προσευχήθηκε πριν αρχίσει η συνεδρίαση. Οι τρεις τους κρατιούνταν από τα χέρια, όσο η Εμέ έλεγε μια προσευχή. Ο Πιστόριους είχε την πλάτη γυρισμένη στις κάμερες, αλλά δάκρυα κυλούσαν στα μάτια του.

Ο Πιστόριους δεν αρνήθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα που ο ίδιος αποκαλεί τον έρωτα της ζωής του στο σπίτι του. Αρνείται την κατηγορία για φόνο και λέει ότι την μπέρδεψε με έναν εισβολέα στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιστόριους αποφυλακίσθηκε με εγγύηση μια εβδομάδα μετά το φόνο, που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ