Φωτογράφος Calliope: Θα υποβληθώ σε μαστεκτομή, δεν φοβάμαι, δεν θα πεθάνω - iefimerida.gr

Φωτογράφος Calliope: Θα υποβληθώ σε μαστεκτομή, δεν φοβάμαι, δεν θα πεθάνω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυνατή και συνειδητοποιημένη, η διάσημη και καταξιωμένη Ελληνίδα φωτογράφος Calliope δήλωσε ότι θα υποβληθεί σε μαστεκτομή και τόνισε ότι οφείλει να το δημοσιοποιήσει, ώστε να τονίσει το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

Η Calliope μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για την επέμβαση μαστεκτομής, αλλά και για τα δίδυμα κοριτσάκια της που απέκτησε με εξωσωματική γονιμοποίηση σε απαγορευτική ηλικία. «Ολα στη ζωή περνάνε και αντιμετωπίζονται, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι εθελοτυφλούν προκειμένου να μην ακούσουν κάτι και και μετά πλέον είναι αργά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μιλήσουμε γι' αυτό, γιατί θέλω να αφυπνίσω όλες τις γυναίκες που θα μας διαβάσουν. Κορίτσια, η πρόληψη σώζει. Εξετάσεις κάθε χρόνο και μην αμελείτε τη μαστογραφία σας», είπε η φωτογράφος και συνέχισε: «Το πρόλαβα στην αρχή του το πρόβλημα. Μου διαγνώστηκαν στον αριστερό μαστό καρκινογόνα κύτταρα in situ. Εκαναν βιοψία και είναι κακοήθη. Αν δεν αφαιρεθεί το στήθος τώρα, αυτά θα εξελιχθούν σε όγκο. Γι' αυτό και στο τέλος του μήνα θα γίνει μαστεκτομή και ανάπλαση του στήθους. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν υπήρξα ποτέ φοβιτσιάρα. Είναι μια δοκιμασία ακόμη, που θα περάσει κι αυτή. Δεν θα πεθάνω!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ