Επιμένει η Ανγκελα Μέρκελ: Οχι σε νέο κούρεμα του ελληνικού Χρέους - iefimerida.gr

Επιμένει η Ανγκελα Μέρκελ: Οχι σε νέο κούρεμα του ελληνικού Χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή της σε μια νέα διαγραφή του ελληνικού χρέους επανέλαβε η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ζητώντας, παράλληλα, να σταματήσουν οι υποθέσεις και να περιμένουμε το τέλος του 2014 ή τις αρχές του 2015 όταν και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση της χώρας

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires η κυρία Μέρκελ μιλώντας στη Frankfurter Allgemeine Zeitung ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπω νέο κούρεμα χρέους για την Ελλάδα. Ένα τέτοιο βήμα θα προκαλούσε αβεβαιότητα σε άλλα τμήματα της Ευρώπης».

Η Γερμανίδα καγκελάριος αναφερόμενη στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί για να επαναξιολογηθεί η κατάσταση της Ελλάδας στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015 η κυρία Μέρκελ είπε:«Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα, αντί να κάνουμε υποθέσεις ξανά και ξανά κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ