Ληστές με περούκες και καλάσνικοφ σε πολίτες: «Μη φοβάστε, τα παίρνουμε μόνο από τράπεζες» - iefimerida.gr

Ληστές με περούκες και καλάσνικοφ σε πολίτες: «Μη φοβάστε, τα παίρνουμε μόνο από τράπεζες»

 Ληστές με περούκες και καλάσνικοφ σε πολίτες: «Μη φοβάστε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ληστεία σε τράπεζα, στο Βελεστίνο φαίνεται πως έχει έντονο άρωμα τρομοκρατίας και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και η εκτέλεση της ληστείας μυρίζει έντονα τρομοκρατία και δείχνει «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Τα τέσσερα άτομα με τις περούκες, τα τζόκεϊ, τα πολύχρωμα πουκάμισα και τα δύο πιστόλια, μπήκαν χθες στην τράπεζα στο Βελεστίνο και κατάφεραν να πάρουν 317.000 ευρώ. Μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, κάλεσαν τον διευθυντή του υποκαταστήματος να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα σε έναν πολίτη που είχε πάει στην τράπεζα για να καταθέσει 10.000 ευρώ, οι ληστές φέρονται να είπαν: «Μη φοβάσαι, δεν τα παίρνουμε από τους πολίτες αλλά από τις τράπεζες».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας πέμπτος δράστης, τους περίμενε έξω από την τράπεζα. Μετά τη ληστεία, έφυγαν όλοι μαζί με ένα αυτοκίνητο -ήταν κλεμμένο από τα Πατήσια- το οποίο στη συνέχεια έκαψαν και εγκατέλειψαν λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ