Απέσυραν τη ρύθμιση που έδινε τη δυνατότητα σε βουλευτές και δημάρχους να αυξήσουν τις συντάξεις τους - iefimerida.gr

Απέσυραν τη ρύθμιση που έδινε τη δυνατότητα σε βουλευτές και δημάρχους να αυξήσουν τις συντάξεις τους

Απέσυραν την εγκύκλιο-πρόκληση που έδινε τη δυνατότητα σε βουλευτές και δημάρχου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως ήταν λογικό η ρύθμιση του ΙΚΑ που αφορούσε τη δυνατότητα βουλευτών, δημάρχων και πρώην νομαρχών να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια ασφάλισης, το υπουργείο Εργασίας προχωρά στην κατάργηση των διευθετήσεων και των ευνοϊκών ρυθμίσεων προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και τελικά την απέσυραν.

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στη σχετική του ανακοίνωση, «στις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που διανύει η χώρα, η προσπάθεια επιβάλλεται να είναι συλλογική και το παράδειγμα πρέπει να δίνεται πρωτίστως από τους αιρετούς κάθε βαθμίδας».

«Η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενίσχυσε προνόμια σε βουλευτές και αιρετούς, αλλά αντίθετα κατήργησε κάθε προνόμιο με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης. Διευθετήσεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις που ανήκουν σε προγενέστερα της παρούσας κυβέρνησης νομοθετήματα επαναξιολογούνται συνολικά με σκοπό την κατάργησή τους».

ΠΗΓΗ: real.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ