Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, βρίσκεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εδώ που την εντόπισε ο παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού.

Έξω από την Μεγάλη Βρετανία φωτογράφησε το ΟΚ την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Sex and the City που βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η 48χρονη σταρ έφθασε στο Ελ. Βενιζέλος με πτήση από το Παρίσι την Παρασκευή 9 Αυγούστου και θα περάσει αρκετές μέρες εδώ. Άλλωστε η τηλεοπτική Κάρι έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα και την κουλτούρα της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όπως πάντα το πρώτο πράγμα που έτρεξαν να τσεκάρουν όλοι είναι τι παπούτσια φορούσε. Τα οποία εννοείται πως δεν είχαν καμία σχέση με τα ψηλοτάκουνα που φορούσε επί 10 χρόνια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγάλη Βρετανία Κάρι Sex and the City ΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ