Σοκ: Μητέρα και γιαγιά πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια επειδή ήταν εξώγαμο - iefimerida.gr

Σοκ: Μητέρα και γιαγιά πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια επειδή ήταν εξώγαμο

Η μητέρα και η γιαγιά πέταξαν το βρέφος στη χωματερή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρπός παράνομου κι απαγορευμένου έρωτα ήταν το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό στην χωματερή των Λεχαινών Ηλείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 20χρονη μητέρα του και η 44χρονη γιαγιά του που συνελήφθησαν από την αστυνομία, το πέταξαν στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr η 20χρονη μητέρα σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της για να αποφύγει την οργή του συζύγου της αλλά και του πατέρα της, διότι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ήταν ο Αλβανός εραστής της που διέμενε στην περιοχή του Ηρακλείου. Ετσι, με τη βοήθεια της μητέρας της η 20χρονη πέταξε το βρέφος ανάμεσα σε τόνους σκουπιδιών.

Αυτό διαπιστώθηκε από έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας ύστερα από την ανεύρεση, την Δευτέρα, του νεκρού νεογέννητου βρέφους σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας. Οι δύο γυναίκες διαμένουν σε καταυλισμό αθίγγανων στην περιοχή αυτή. Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν το μωρό είχε χάσει την ζωή του πριν εγκαταλειφθεί στον σκουπιδότοπο ή άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ