Η λαμπερή ομορφιά της γοητευτικής χορεύτριας και μούσας καλλιτεχνών, Κιμ Χάρλοου, 20 χρόνια μετά το θάνατό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η λαμπερή ομορφιά της γοητευτικής χορεύτριας και μούσας καλλιτεχνών, Κιμ Χάρλοου, 20 χρόνια μετά το θάνατό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάνι Σουτς είναι Αμερικανίδα φωτογράφος και συγγραφέας, η οποία εργάζεται και ζει στο Παρίσι. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν μέρος ενός λευκώματος-βιβλίου, σε επιμέλεια της ίδιας, αφιερωμένου στο κάλλος και τη γοητεία της Κιμ Χάρλοου, χορεύτριας στο Παρίσι, αλλά και μούσας διάσημων καλλιτεχνών, όπως η Ναν Γκόλντιν και άλλοι.

Τραβηγμένες από τον συνεπώνυμό της Μαρκ Σουτς (με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση), οι φωτογραφίες έρχονται να αποτυπώσουν τη λάμψη του εμβλήματος που υπήρξε η Κιμ Χάρλοου είκοσι χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ