Η ανατριχιαστική πόλη -νεκροταφείο της Μανίλα: Ανθρωποι ζουν ανάμεσα στους τάφους - iefimerida.gr

Η ανατριχιαστική πόλη -νεκροταφείο της Μανίλα: Ανθρωποι ζουν ανάμεσα στους τάφους

Η ανατριχιαστική πόλη νεκροταφείο της Μανίλα: Ανθρωποι ζουν ανάμεσα στους τάφους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πενία τέχνας κατεργάζεται, ωστόσο η ανατριχιαστική λύση που βρήκαν οι φτωχές οικογένειες στις Φιλιππίνες για να στεγαστούν, αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης. Συγκεκριμένα περίπου 10.000 οικογένειες ζουν στο νεκροταφείο της Μανίλα, ανάμεσα σε μαυσωλεία και τάφους.

Το Βόρειο Κοιμητήριο της Μανίλα, είναι ίσως το πρώτο νεκροταφείο με... ζωντανούς κατοίκους, αφού ο υπερπληθυσμός ανάγκασε τις φτωχότερες οικογένειες της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων, να παραμερίσουν φόβους και δεισιδαιμονίες και να συγκατοικήσουν με τους εκλιπόντες συγγενείς τους.

Το Βόρειο Νεκροταφείο της Μανίλα έχει μετατραπεί σε κανονική πόλη, με εστιατόρια και καταστήματα, ενώ σε ορισμένα σημεία έχουν καταφέρει να βάλουν και ηλεκτρικό ρεύμα. Παράλληλα, οι κάτοικοι αυτής της παράξενης πόλης των νεκρών βγάζουν τα έσοδα τους φροντίζοντας τους τάφους δίπλα στους οποίους ζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ