Νέα πρόκληση Κασιδιάρη στη Βουλή: «Ο ψευδοεθνάρχης Καραμανλής πρόδωσε την Κύπρο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα πρόκληση Κασιδιάρη στη Βουλή: «Ο ψευδοεθνάρχης Καραμανλής πρόδωσε την Κύπρο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα πρόκληση προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μιλώντας για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή «ψευδοεθνάρχη».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε το Προεδρείο πως «κρύβει ένοχα μυστικά» όσον αφορά το Κυπριακό και πως κατηγορούν «την χούντα ή την φούντα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο», προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος του απάντησε πως «ο ελληνικός λαός ξέρει καλά ποιος πρόδωσε την Κύπρο».

Στη συνέχεια, σημειώθηκε νέα αντιπαράθεση όταν η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη απάντησε πως «λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει», με αποτέλεσμα ο κ. Κασιδιάρησς να δηλώσει πως «την φράση "η Κύπρος κείται μακράν", την είπε ο ψευδόεθνάρχης Καραμανλής».

Στο παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έβαλε τέλος ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος επεσήμανε πως οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος ήλθαν στη Βουλή με μόνο σκοπό να προκαλέσουν ένταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ