Πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ με την Τζάκρη που «στόλισε» τον Σαμαρά λέγοντας ότι ξεπουλάει τη χώρα - iefimerida.gr

Πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ με την Τζάκρη που «στόλισε» τον Σαμαρά λέγοντας ότι ξεπουλάει τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πονοκέφαλο» στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η διαφοροποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της τροπολογίας για την ΕΥΔΑΠ. Η βουλευτής δεν ψήφισε «υπέρ» όπως οι συνάδελφοί της, αλλά «παρούσα».

Η κυρία Τζάκρη, μάλιστα, στη συνέχεια, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά, όταν κατά τη διάρκεια δήλωσής της με αφορμή τη διαφοροποίησή της «στόλισε» τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι ξεπουλά τη χώρα.

«Η σημερινή μου στάση, είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story», αναφέρει στη δήλωσή της η κυρία Τζάκρη.

«Σε ό,τι με αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες», καταλήγει στη δήλωσή της η βουλευτής.

Στην Ιπποκράτους σήμανε αμέσως συναγερμός, ενώ άρχισαν να κυκλοφορούν και σενάρια περί διαγραφής της κυρίας Τζάκρη. Ωστόσο λίγο αργότερα το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μοίρασε τη νέα διευκρινιστική δήλωση της βουλευτού, κάτι το οποίο δείχνει ότι μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο η κυρία Τζάκρη να τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Ουσιααστικά με τη νέα της δήλωση η βουλευτής δικαιολογεί το «παρούσα» στην τροπολογία λέγοντας ότι ψήφισε κατά αυτόν τον τρόπο για... τεχνικούς λόγους.

Στη διευκρινιστική της δήλωση η κυρία Τζάκρη αναφέρει πως «η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ