Σε ελληνικό πολιτικό φορέα αποφάσισε να ενταχθεί ο Γιώργος Χατζημαρκάκης - iefimerida.gr

Σε ελληνικό πολιτικό φορέα αποφάσισε να ενταχθεί ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

Σε ελληνικό πολιτικό φορέα αποφάσισε να ενταχθεί ο Γιώργος Χατζημαρκάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να ενταχθεί σε ελληνικό πολιτικό φορέα εκδήλωσε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης. Ο ευρωβουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών της Γερμανίας και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού δήλωσε πως θα κάνει τον Οκτώβριο τη σχετική ανακοίνωση.

Από την Κύπρο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο κ. Χατζημαρκάκης επέκρινε τους Γερμανούς, για τους οποίους ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχουν βάλει φωτιά στο ευρωπαϊκό σπίτι». Ακόμη επεσήμανε πως πιστεύει στην ανάγκη για ελληνική πολιτιστική επιρροή στα ευρωπαϊκά θέματα και παράλληλα εξήγησε ότι αν θέλει να είναι αυθεντικός και να συνεχίσει την πορεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, πρέπει να το κάνει εκ μέρους της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ελλάδας.

Ακόμη ο ευρωβουλευτής δήλωσε αισιόδοξος όταν ερωτήθηκε για το αν μπορεί να βγει η Κύπρος από το οικονομικό αδιέξοδο «αν αλλάξουμε διαρθρωτικά την ευρωπαϊκή πολιτική μέχρι και τον Δεκέμβριο», όπως επεσήμανε, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ. «Αν δεν το κάνουμε, η Κύπρος θα έχει την ίδια μοίρα με την Ελλάδα, ίσως με διαφορετικά στοιχεία, αλλά η πτώση θα είναι πιο έντονη επειδή η εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη έχει φύγει από καταθέτες και επενδυτές», συμπλήρωσε ο κ. Χατζημαρκάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ