Γιατί το Super Paradise στη Μύκονο είναι από τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί το Super Paradise στη Μύκονο είναι από τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο διάσημα beach clubs του κόσμου, το Super Paradise στην ομώνυμη παραλία, ξεσηκώνει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο που το επισκέπτονται. Για την ακρίβεια, όταν λες «πάρτι» στη Μύκονο, μόνο ένα όνομα έρχεται στο μυαλό όλων κι αυτό δεν είναι άλλο από το Super Paradise.

Σε απόσταση περίπου 7 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού κορυφαία ονόματα djs της ηλεκτρονικής σκηνής -κι όχι μόνο- με σκοπό να διασκεδάσουν τα στίφη Ελλήνων και ξένων τουριστών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο το Super Paradise διαθέτει μια από τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο και τα σμαραγδένια νερά την κάνουν διάσημη. Εδώ το μπάνιο σας (το σετ δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα) κοστίζει 12 ευρώ, ενώ φέτος για πρώτη χρονιά οι ταξιδιώτες μπορούν να μετακινηθεύν και με λεωφορεία που αναχωρούν κάθε 30 λεπτά από το παλιό λιμάνι της Χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ