Τι κόστισε στην ΕΛ.ΑΣ ο εντοπισμός και η εξουδετέρωση των Αλβανών δραπετών - iefimerida.gr

Τι κόστισε στην ΕΛ.ΑΣ ο εντοπισμός και η εξουδετέρωση των Αλβανών δραπετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την στιγμή αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Ιλίρ Κούπα, ο υπαρχηγός του Μάριο Κόλα με την ΕΛ.ΑΣ να έχει «εξουθενωθεί» αυτούς τους 4 μήνες που έχει διαρκέσει η επιχείρηση εντοπισμού των Αλβανών κακοποιών.

Η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των Αλβανών κακοποιών, έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στην ΕΛ.ΑΣ σε ανθρώπινες ζωές, καθώς έχασε τη ζωή του ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος όταν τον πυροβόλησε ο Μάριο Κόλα,. Ηταν το δεύτερο θύμα μετά την άτυχη 25χρονη Μαρία στα Ισθμια, η οποία πέθανε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κακοποιών και των αστυνομικών και υπήρξε και ένας τραυματισμός αστυνομικού μετά από την ανταλλαγή πυρών με τον Μάριο Κόλα.

Βαρύ και το οικονομικό κόστος

Αυτούς τους τέσσερις μήνες όπου πραγματοποιείται η έρευνα για τον εντοπισμό τον δραστών, απασχολούνται περίπου 580 έως 750 άτομα, τα οποία έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και συμμετέχουν τις έρευνες, καθώς και αρκετά οχήματα, ελικόπτερα, θερμικές κάμερες του στρατού, κινήσεις οι οποίες είχαν και μεγάλο οικονομικό κόστος για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, επιστρατεύθηκαν βατραχάνθρωποι του Λιμενικού αλλά και πλοία της Ακτοφυλακής, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι δραπέτες να έχουν διαφύγει από την θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ