Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη σπάνια συλλογή φωτογραφιών του το γαλλικό περιοδικό Paris Match επιλέγει πέντε. Τέσσερις μυθικές σταρ του σινεμά και ο Σαρλ Αζναβούρ σε στιγμές στο Σεν Τροπέ. Κλικ που πέρασαν στην αιωνιότητα. 1958. Η Μπριζίτ Μπαρντό φτάνει στο παλιό λιμάνι του Σεν Τροπέ. Δύο χρόνια νωρίτερα ο Ροζέ Βαντίμ την είχε αναγάγει σε συλλογική φαντασίωση με το φιλμ «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα». Η Μπε Μπε ήθελε ένα ζει σε ένα σπίτι μέσα στο νερό, γράφει το Paris Match.

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

1968. Μακρυά από τα οδοφράγματα του Παρισιού η Κατρίν Ντενέβ χαλαρώνει στα γυρίσματα της ταινίας «The Racing», βασισμένης σε μυθιστόρημα της Φρανσουάζ Σαγκάν.

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

1966. Σαρλ Αζναβούρ και Ούλα Θόρσελ. Η νεαρή Σουηδέζα «γέμιζε όλα τα ελαττώματα και τις επιθυμίες» του Αζναβούρ, έγραφε τότε ο Τύπος.

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

1962. Ζαν Μορό. «Παγιδευμένη στη δίνη της ζωής». Αυτή που έκανε κρυφά μαθήματα υποκριτικής για να γίνει η αγαπημένη ηθοποιός του Λουί Μαλ, του Ροζέ Βαντίμ, του Φρανσουά Τριφό, του Ζαν Λικ Γκοντάρ, του Αντονιόνι, ακόμα και του Ορσον Γουέλς.

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

1958. Σοφία Λόρεν. Διακοπές στην γαλλική Ριβιέρα με τον Κάρλο Πόντι. Στα 23 της είχε ήδη κερδίσει την διεθνή αναγνώριση και έχει βραβευτεί για το ρόλο της στην ταινία «Black Orchid» του Μάρτιν Ριτ στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πέντε θρυλικές φωτογραφίες σταρ-μύθων στο Σεν Τροπέ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ