Επιστρέφει το Game of Thrones: Το Comicon τίμησε τους νεκρούς χαρακτήρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιστρέφει το Game of Thrones: Το Comicon τίμησε τους νεκρούς χαρακτήρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε σε αναμονή για την καινούρια σεζόν του Game of Thrones και ήδη η αγωνία είναι μεγάλη, ειδικά για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία και δεδομένου ότι ο Μάρτιν έχει ξεκληρίσει ήδη μία οικογένεια. Τι να περιμένουμε λοιπόν στη νέα σεζόν;

Επειδή σχεδόν κάθε χαρακτήρας στο Game of Thrones είναι κυριολεκτικά με το ένα πόδι στον τάφο, είναι φυσικό για τους οπαδούς να ανησυχούν για τους αγαπημένους τους κατοίκους Westeros ότι μπορεί να πέσουν νεκροί ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί της σειράς δεν είναι σε θέση να προβλέψουν ποιος πεθαίνει και ποιος όχι στην επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ο Μάρτιν μιλώντας στο Comicon στις 19 Ιουλίου, έκανε μία δήλωση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα: «Πολλοί από τους ηθοποιούς θα διαπιστώσουν ότι ο χαρακτήρας τους στη σειρά δε θα έχει την ίδια τύχη που έχει και στα βιβλία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας, μπερδεύοντας ακόμη και αυτούς που έχουν διαβάσει όλη τη σειρά.

Οσο για τον απαγορευμένο έρωτα της Ιγκριντ με τον Τζον Σνόου που έχει καθηλώσει το κοινό η Ρόουζ Λέσλι (που ενσαρκώνει την Ιγκριντ) μιλώντας στο Comicon δήλωσε ότι η ιστορία τους θα συνεχιστεί στην επόμενη σεζόν «η ζωή των Wildings ήταν το μόνο που γνώριζε η Ιγκριντ μέχρι που ήρθε ο Τζον Σνόου και τα ανέτρεψε όλα»

Στο Comicon εμφανίστηκε επίσης και ο Τζέισον Μόμοα (ο Khal Drogo) μαζί με την Εμίλια Κλαρκ (Ντανέιρις Ταργκάριεν) η οποία τον υποδέχθηκε λέγοντας -την ίσως πιο αγαπημένη φράση της σειράς- «Ηλιε και Αστέρια μου», που έκανε κάθε φορά το κοινό να βουρκώσει και είχαμε να την ακούσουμε από το τέλος της 2ης σεζόν.

Οσο για το τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα βιβλία, ο Μάρτιν άφησε το κοινό του σε αγωνία δηλώνοντας ότι « πρέπει πρώτα να τελειώσω το επόμενο βιβλίο

"Οι άνεμοι του χειμώνα και το όνειρο της άνοιξης."»

Στο Comicon παρουσιάστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο με όλους τους χαρακτήρες που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα στις 3 σεζόν που ολοκληρώθηκαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ