Ποιους τραπεζίτες και επιχειρηματίες είδε ο Σόιμπλε στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ποιους τραπεζίτες και επιχειρηματίες είδε ο Σόιμπλε στην Αθήνα

Ποιους τραπεζίτες και επιχειρηματίες είδε ο Σόιμπλε στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί επιχειρηματίες παρακολούθησαν την ομιλία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Χίλτον, στην εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Στη συνέχεια όμως κάποιοι από αυτούς είχαν κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους της οικονομικής ζωής στην Ελλάδα με τους οποίους συνομίλησε ιδιαιτέρως ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Αλέκος Τουρκολιάς, όπως ο Δημήτρης Μαντζούνης της Alpha Bank και ο Χρήστος Μεγάλου της Eurobank.

Ακόμη σε κλειστή προκαταρκτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε πριβέ χώρο στο ξενοδοχείο, ο κ. Σόιμπλε μαζί με τον πρόεδρο της κρατικής επενδυτικής τράπεζας KfW που τον συνόδευε, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα ρευστότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος με τον πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Μαΐλλη.

Τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών συνάντησε επίσης ο εκπρόσωπος της Task Force στην Ελλάδα, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρόεδρος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων της χώρας και διευθύνων την Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens, Σοφοκλής Ξυνής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ