Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην επέτειο των 15 χρόνων γάμου της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου - iefimerida.gr

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην επέτειο των 15 χρόνων γάμου της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ευκαιρία των 15 χρόνων έγγαμου βίου η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος δεξιώθηκαν οικογένεια και φίλους στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Οπως γράφει η Σίβυλλα, η οικοδέσποινα, φανερά αδυνατισμένη ήταν πολύ γοητευτική με ένα μακρύ μπλε ελεκτρίκ φόρεμα. Εντύπωση προκάλεσαν τα μακριά σκουλαρίκια της που έμοιαζαν με έργο τέχνης.

Παρών ήταν βεβαίως, ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης. Φυσικά, δεν θα έλειπαν τα παιδιά της Κώστας Μπακογιάννης (δήμαρχος Καρπενησίου) και η Αλεξία.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν επίσης, ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης με τη σύζυγο του Χριστίνα, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγο του Μαριάννα, οι επιχειρηματίες κ. Περιστέρης, Μαμιδάκης, οι κυρίες Αγγελική Φράγκου, Εμμανουέλα Βασιλάκη, Μάγδα Καλλιτσάντση, όπως και Μίλτος Καμπουρίδης με την Μαρίνα Βερνίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ