Η ιστορία του Διαβόλου: Ένα ντοκιμαντέρ για την πορεία του «εξ από δω» από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ιστορία του Διαβόλου: Ένα ντοκιμαντέρ για την πορεία του «εξ από δω» από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ιστορία του Διαβόλου»: ένα «διαβολικά» καλό και εξόχως ενημερωτικό φιλμ ουαλικής παραγωγής, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αυστραλιανό SBS και με υπεύθυνη διανομής την Siren Visual, διαρκεί μόλις 52 λεπτά, παρέχοντας στο θεατή ένα πακτωλό πληροφοριών (κείμενα, χαρακτικά, έργα τέχνης, αρχαία ευρήματα).

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται κατ' αποκλειστικότητα από φωτογραφικές εικόνες, οι οποίες εναλλάσσονται με διάφορους ομιλητές, όπως λόγιους, θεολόγους, ιστορικούς και ιερωμένους.

Σκηνοθετημένο από τον Greg Moodie και σε σενάριο και παραγωγή του Dave Flitton, το φιλμ αποτελεί καρπό ερευνών των Eibhleann Ni Ghriofa, Deirdre Learmont και Craig McGregor.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ