Ποιον αποκάλεσε «Φιρφιρίκο του ΠΑΣΟΚ» ο Απόστολος Κακλαμάνης - Τι είπε ο Σκανδαλίδης για τον Σαμαρά - iefimerida.gr

Ποιον αποκάλεσε «Φιρφιρίκο του ΠΑΣΟΚ» ο Απόστολος Κακλαμάνης - Τι είπε ο Σκανδαλίδης για τον Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί ώρα μιλούσε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής όμάδας του ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος «φωτογράφισε» τον Γιάννη Ραγκούση και τον αποκάλεσε «φιρφιρίκο του ΠΑΣΟΚ που βγαίνει στα κανάλια».

Κριτική σε όσους βρίσκονται εκτός του κόμματος και επιτίθενται στη σημερινή ηγεσία του άσκησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ο οποίος μίλησε υποτιμητικά για τον πρώην υπουργό Γιάννη Ραγκούση και χωρίς να τον κατονομάσει τον αποκάλεσε «φιρφιρίκο που βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι το 2011 όλα πήγαιναν καλά».

Το λόγο στην ΚΟ πήρε και ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος συμφώνησε με την επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου να παραμείνει στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και είπε χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό: «Δεν εμπιστεύομαι τον Σαμαρά ότι θα κρατήσει το λόγο του για όσα συμφωνήσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ