H Μενεγάκη πέταξε την πανελίστριά της από την καρέκλα στο πάτωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

H Μενεγάκη πέταξε την πανελίστριά της από την καρέκλα στο πάτωμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χάιλαιτ της χθεσινής τηλεοπτικής μέρας μας χάρισε η Ελένη Μενεγάκη που, καθώς γελούσε με κάτι που της είπε η Αντωνία Καλλιμούκου, την έσπρωξε και την έριξε στο πάτωμα.

Όλα ξεκίνησαν -σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του zappit- όταν η Καλλιμούκου, που εκτός από μοντέλο είναι συγγραφέας και γενικά διαβασμένη, απάντησε στην Μενεγάκη χρησιμοποιώντας «ολίγον Καζαντζάκη»: «Ελένη, τι εμπιστοσύνη να' χεις στο νου και την καρδιά; Ο ένας όλα τα καταδικάζει κι η άλλη όλα τα συγχωρεί».

Εκείνη τότε γύρισε και ρώτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο «Ρε συ Θοδωρή, εσύ που ήσουν του 19 στο σχολειό, τι έχεις καταλάβει;».

Μόλις εκείνος της απάντησε «Τι να σου πω, όταν το θέμα δεν έχει Καζαντζίδη, θυμάται τον Καζαντζάκη» η Ελένη ξέσπασε σε γέλια και άρχισε να σπρώχνει την Αντωνία. Με την τελευταία να φωνάζει «Μη καλέ έχω μίνι, έχω μίνι!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ