Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά επισκέφθηκε σήμερα η αποστολή της Εθνικής Κ-20 που βρίσκεται στην Τουρκία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι νεαροί διεθνείς αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το πρωινό τους ρεπό πηγαίνοντας στην ιστορική Μονή.

Από αύριο, άλλωστε, πρέπει να βάλουν τα... κεφάλια μέσα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ Νέων. Εχοντας καταφέρει να φτάσουν τους 4 βαθμούς με μία νίκη και μία ισοπαλία, οι μικροί του Κώστα Τσάνα, δείχνουν τα δόντια τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 που διεξάγεται στην Τουρκία. Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Τραπεζούντα, προκειμένου αύριο Παρασκευή (18:00) να αντιμετωπίσει την Παραγουάη στο Huseyin Avri Aker Stadium.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ισοπαλία παίρνει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού, ενώ ακόμα και με ήττα περνάει αν το Μάλι δεν κερδίσει το Μεξικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Εθνική θα παίξει για την ισοπαλία. Κάθε άλλο, καθώς θα παλέψει για τη νίκη, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε ματς.

Σήμερα Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η μεγάλη αυτή αναμέτρηση, με το μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Τσάνα να είναι αυτό του Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, χωρίς όμως να υπάρχει ζήτημα μη συμμετοχής του στον αγώνα με τους Παραγουανούς. Μετά την προπόνηση υπήρξε η απαραίτητη βιντεοθεραπεία, με τον τεχνικό της Εθνικής να δείχνει στους παίκτες τα ματς των Νοτιοαμερικάνων στο τουρνουά.

Κουρμπέλης: «Αγώνας σταθμός»

Αγώνας-σταθμό χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Παραγουάη ο Δημήτρης Κουρμπέλης τονίζοντας συνολικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Είναι ένας αγώνας-σταθμός για την Εθνική. Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη και σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η νίκη και όχι κάτι άλλο. Δεν συζητάμε για συνδυασμούς αποτελεσμάτων, γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε την ομάδα μας και να πιστεύουμε στις δικές μας δυνάμεις. Είμαι αισιόδοξος ότι το βράδυ της Παρασκευής θα μας βρει όλους να πανηγυρίζουμε μια ιστορική επιτυχία».

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ος διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).

Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: epo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ