Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα με τις πέντε νεκρές γυναίκες στον Αγιο Στέφανο - Τα τρία σενάρια - iefimerida.gr

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα με τις πέντε νεκρές γυναίκες στον Αγιο Στέφανο - Τα τρία σενάρια

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα με τις πέντε νεκρές γυναίκες στον Αγιο Στέφανο -
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστυχημα στον Αγιο Στέφανο και το οποίο στοίχισε τη ζωή στη 41χρονη οδηγό και τις τέσσερις 16χρονες. Ηδη διενεργήθη ιατροδικαστική εξέταση στην οδηγό και έχει εκδοθεί το πρώτο πόρισμα του πραγματογνώμονα, ενώ αναμένεται και ένα δεύτερο το οποίο θα ρίξει φως στα αίτια εκτροπής του οχήματος που προσέκρουσε σε παρκαρισμένο ΙΧ, ανατράπηκε κι ύστερα κτύπησε σε τοίχο.

Οπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος Tovima, η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι η 41χρονη οδηγός δεν είχε ίχνη αλκοόλ στο αίμα της, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο να επηρέασε τις ικανότητές της στην οδήγηση εκείνη τη χρονική στιγμή.

Μιλώντας στο ιστότοπο Tovima ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς παρουσίασε τρία σενάρια για το πώς συνέβη το μοιραίο ατύχημα:

  • Πρώτον, η εκτροπή να οφείλεται σε απότομη κίνηση της 41χρονης οδηγού η οποία, πιθανότατα θέλησε να μιλήσει σε κάποια από τα νεαρά κορίτσια που κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Κι αυτή η κίνηση προς τα δεξιά του σώματος της για να δει πίσω να παρέσυρε και τα χέρια της που κρατούσαν σφικτά το τιμόνι προς την ίδια κατεύθυνση.
  • Δεύτερον, η άτυχη οδηγός να είδε κάποιο ζώο στο οδόστρωμα και να άλλαξε απότομα πορεία.
  • Τρίτον, να αποσπάσθηκε η προσοχή της λόγω κάποιας κλήσης σε κινητό τηλέφωνο. Αυτό, ωστόσο μπορεί να διαπιστωθεί από την ανάλυση κλήσεων ή από μαρτυρίες συγγενών.

Από την άλλη πλευρά εμπειρογνώμονες απορρίπτουν το σενάριο το όχημα να βγήκε εκτός πορείας λόγω κάποιας αδιαθεσίας της οδηγού. Ακόμη πιο μικρή θεωρείται η πιθανότητα να υπήρξε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο.

Το έργο της τροχαίας που ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυσκολεύει το γεγονός ότι το ατύχημα δεν έχει καταγραφεί από κάποια κάμερα καθώς και ότι δεν υπήρξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ